Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

*UPDATE*

Σήμερα μάλλον, προς το απογευματάκι, θα γίνει η ανάρτηση με επεξήγηση της στατηγικής μας. Η εβδομάδα που φεύγει ήταν πολύ σημαντική γιατί ήταν πραγματικά διαβολική, λόγω ατυχίας και λάθων επιλογών. Παρόλα αυτά θα δούμε το πως το σύστημα έχει τις προοπτικές εκείνες που θα κάνουν ακόμα και τον πλέον απαισιόδοξο αναγνώστη να το δοκιμάσει.

Η επεξήγηση του πλάνου θα γίνει με συγκεκριμένα παραδείγματα και φωτογραφικό υλικό από αγώνες και στοιχήματα στην betfair προκειμένου να δούμε τις δυνατότητες του αλλά και τα τρωτά του σημεία και πως μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε, μειώνοντας το ρίσκο ή έστω τη ζημία σε μία άτυχη επιλογή.

Θα υπάρχει συγχρονισμός του blog με τις επιλογές μου/μας και τα κέρδη μας και θα γίνει μια σημαντική προσπάθεια στο να ακολοθήσουμε τους κανόνες του πλάνου προκειμένου να δούμε τα κέρδη που μπορεί να μας αποφέρει. Όποιος δεν πιστεύει στη συγκεκριμένη τακτική ή δε θέλει να τη δοκιμάσει είναι ευπρόσδεκτος να παρακολουθήσει απλά τις προσπάθειες μας μέσω του blog. Τα λεφτά που θα παίζονται σε κάθε στοίχημα από εδώ θα είναι το ελάχιστο που μας επιτρέπει η betfair, δηλαδή 2-3€, αλλά ό,τι παίζουμε δεν έχει σχέση είπαμε με το κεφάλαιο, τα ποσοστά κέρδους είναι σταθερά γιατί αφορούν τις αποδόσεις. Το κεφάλαιο με το οποίο ξεκινάμε είναι 25€, μόνο και μόνο για να μπορούμε να παίζουμε ταυτόχρονα δύο με τρεις το πολύ αγώνες.

Θα τοποθετηθεί shoutbox για πιο άμεση επικοινωνία, θα υπάρχουν μέρα παρά μέρα μάλλον προτάσεις, ενώ μπορείτε να παρακολουθήτε τις εξελίξεις από τα livescore, links, εξώφυλλα κτλ που υπάρχουν στην ιστοσελίδα, πάνω/δεξιά.


Για όποιον θέλει μέχρι τότε μπορεί να διαβάσει στους συνδέσμους που παραθέτουμε μια ιδέα του τι θα ακολουθήσει.

jimmakos betting/staking plan

Matthew Walton

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου