Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Αποτελέσματα 11ου μήνα

Εξαιρετικός μήνα για το σύστημα μας. Με αρκετό ψάξιμο και σίγουρα με λίγη τύχη, καταφέραμε  να έχουμε σίγουρα κέρδη τα οποία σχεδόν διπλασιάζονται ανάλογα με την αντίδραση μας σε ένα ματς που θα αναλύσουμε στη συνέχεια. Συγκεκριμένα:

-Παίξαμε 10 αγώνες
-Γκολ όπως το θέλαμε είχαμε στους 9, ενώ άργησε να σημειωθεί μόνο σε 1.


Ο αγώνας Γκλάντμπαχ-Στουτγάρδη στις 5/1 ήταν ιδιαίτερος, καθώς η Γκλάντμπαχ πέτυχε 2 γκολ μέσα σε 2 λεπτά. Συνήθως δεν κλείνουμε με τη μία έναν αγώνα που σημειώθηκε γκολ, ακριβώς για τη περίπτωση που μας ευνοήσει η απόδοση ή η ομάδα που πήρε τα πάνω της σημειώσει άλλο ένα. Φυσικά αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι. Από το τελευταίο χρόνο και μόνο, εμπειρικά μιλώντας πλέον έχω καταλάβει πως στους αγώνες που διαλέγουμε συνήθως η ομάδα που σκόραρε έχει την ευκαιρία να ξανασκοράρει νωρίς, ενώ ειδικά αν σκόραρε μέσα στο πρώτο 20λεπτο είναι σχεδόν σίγουρο πως την αφήνω για λίγη ώρα να δω πως θα κινηθεί το παιχνίδι. Είναι σπάνιες οι φορές που μας έχει στοιχήσει αυτό, άντε να ήταν μία, δύο φορές πριν ξεκινήσουμε το σύστημα στο blog. Συνεπώς:


-Αν κλείσαμε τη Γκλάντμπαχ στο πρώτο γκολ, τα κέρδη μας ανέρχονται γύρω στο 5% για το μήνα, αν τη κλείσαμε στο δεύτερο γκολ, τότε είμαστε γύρω στο 9% !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου