Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Αποτελέσματα δεύτερου μήνα

Πάει και ο δεύτερος μήνας. Τα πρωταθλήματα που μας ενδιαφέρουν τελείωσαν και δε μπορούμε πλέον να κάνουμε πονταρίσματα όπως θα θέλαμε. Επίσης, χάσαμε αγώνες εξαιτίας αδιαφορίας ίσως των ομάδων, κτλ. Πάντως ο μήνας ξεκίνησε άσχημα με το χαμένο αγγλικό ντέρμπι, αλλά στη συνέχεια εκτοξεύθηκε με το πετυχημένο trade στο 2-0 που έγινε 2-2. Λόγω λάθος επιλογής αγώνων χάσαμε από το ποσοστό κέρδους, αλλά πολλές επιλογές αγώνων έγιναν υπό τη πίεση του να αυξήσουμε των αριθμών των στοιχημάτων μας, σε ένα μήνα που είχε ελάχιστους σοβαρούς αγώνες, αφού τις τελευταίες 2 εβδομάδες οι ομάδες δεν έμπαιναν τόσο δυνατά, με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως τον τελικό κυπέλλου γερμανίας. Ας τα δούμε με αριθμούς:

- 16(-1 που δε δηλώθηκε) αγώνες έναντι 34 του προηγούμενου μήνα

- 3(+1 ο αγώνας που δε δηλώθηκε) αποτυχημένα παιχνίδια έναντι 7 του προηγούμενου μήνα

-Χωρίς τον μη δηλωμένο αγώνα το κέρδος ανέρχεται(θεωρητικά) στο 28%, ενώ με τον μη δηλωμένο στα 18%. Μιλάω για θεωρητικά νούμερα, γιατί στη πραγματικότητα συνήθως αφήνουμε κάποιο αγώνα να κυλήσει και λίγο παραπάνω από την απόδοση που θα μας χάσει ακριβώς το ποντάρισμά μας, επειδή οι αγώνες χωρίς γκολ ρίχνουν συνήθως την απόδοση του Χ γρηγορότερα. Επίσης, κάποιους αγώνες που τους παίζουμε στο 2-0(είτε από απροσεξία είτε από εκτίμηση) μας αποφέρουν μεγαλύτερα κέρδη, με το ρίσκο πάντα να έρθει το 1-1 και να μη μπορέσουμε να κλείσουμε ποτέ τον αγώναμ με κέρδος, αλλά έχω παρατηρήσει πως πιο εύκολα θα γίνει το 2-0 παρά το 1-1.

-Βεβαίως χωρίς τον αγώνα που μας απέφερε κέρδος ίσο με 3 φορές το ποντάρισμά μας, θα ήμασταν περίπου στα λεφτά μας +, αλλά όπως είπαμε ξεμείναμε από αγώνες και έπρεπε κάπως να ρισκάρουμε. Στο κάτω κάτω, ακόμα δοκιμάζουμε...

Από δω και πέρα όχι μόνο θα προσέχουμε ακόμα πιο πολύ τις επιλογές μας, ειδικά ενόψη world cup κάνουμε ήδη έρευνα για τις ομάδες που μπορούνε να μας στηρίξουνε... Οι στοιχηματικοί μήνες μας θα συνεχιστούν κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου