Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Πάει ο πρώτος μήνας!

Λόγω έλλειψης ενδιαφέροντων αγώνων σήμερα, θα κλείσουμε το μήνα μας, με μία ανάλυση του. Ο μήνας μας βγήκε αρνητικός κατά 3 με 6€, και θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τα σημεία εκείνα που μας κόψαν τα φτερά.

-Παίξαμε 34 αγώνες, εκ των οποίων τους πρώτους 15 μέσα στις πρώτες 10 μέρες. Δηλαδή οι υπόλοιποι 19 μέσα σε 20 μέρες.

-Είχαμε 7 ατυχή αποτελέσματα, εκ των οποίων τα 5 μέσα σε εκείνες τις 10 μέρες, σε εκείνους τους 15 αγώνες.

-Τους αρχικούς αγώνες τους παίζαμε με βάση τη ποσότητα και όχι τη ποιότητα τους. Δηλαδή με το πέρας των 10 ημερών, και με πηγές το oxybet.com και το blog της betfair, μειώσαμε στις 1 τη φορα, άντε 2, τις επιλογές μας, και είχαμε μόνο 2 πληγές στο σύστημα, εκ των οποίων η μία της τελευταίας στιγμής που μας χάλασε τρελά, δικαιολογημένη(ντέμπρι στο manchester ήταν λίγο δύσκολο) και η άλλη... απλά αδικαιολόγητη, τόσες ευκαιρίες, τόσα δοκάρια(Atletico-Valencia).

-Μέχρι τις 29 του μήνα είχαμε 10/15 αγώνες μόνο, ενώ από τις 29 μέχρι τώρα είχαμε 17 στους 19 αγώνες, δηλαδή 20 μέρες από τον μήνα μας, μόνο 2 λάθη. Φυσικά τα 5 άθλια αποτελέσματα τις πρώτες 10 μέρες έκριναν τον μήνα.

Εν ολίγοις, πιστεύω πως αν εφαρμόζαμε από την αρχή το συνετό betting που κάναμε θα είχαμε βγάλει αξιοσημείωτο κέρδος. Οι προσωπικοί μας χειρισμοί και λιγότερο η τύχη πιστεύω πως καθορίζουν τα αποτελέσματα μας. Εξάλλου δήλωσα πως πιστεύω πως θα έχω από τις 29 του μήνα 2 άσχημα αποτελέσματα, και όντως και τα 2 ήρθαν, στο ισπανικό επειδή κοιμήθηκε ο Θεός, και στο αγγλικό επειδή ήταν ντέρμπι, εξάλλου πόσα τέτοια έπαιξα? 3-4(είτε κορυφής, είτε αντιπαλότητας)? Τα 2 τα έχασα! Το ένα ήταν σάλκε-μπάγερν, με μία σάλκε που δεν έτρωγε εύκολα γκολ στο γήπεδο της και πραγματικά απορώ που το παιξα στα τυφλά, και το αγγλικό, εντάξει ίσως ήταν λίγο απρόβλεπτο. Εξάλλου στο 93' μπήκε το γκολ. Τώρα όσον αφορά στα αρχικά παιχνίδια που έχασα, τελικά ΟΛΑ ήταν αποτέλεσμα των στατιστικών, σε συνδυασμό με την τύχη. Εξηγούμαι:

Από τις 29 και μετά, χρησιμοποιούσα το oxybet για στατιστικά στα γρήγορα και πολλά γκολ, και το blog της betfair για τραυματισμούς κτλ. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια λοιπόν, εκείνες τις μέρες, ήταν παιχνίδια που κατά πάσα πιθανότητα δε θα διάλεγα πότε. Βλέπετε, τα παιχνίδια που διαλέγω έχουν πάντα ΚΑΙ για τις 2 ομάδες, πάνω από 60% πιθανότητα γκολ στο πρώτο ημίχρονο(ίσως λέω και λίγο), και over 2,5 goal για τελικό πάντα πάνω από 50%. Σε αυτά τα παιχνίδια, πάντα η μία ομάδα είχε πρόβλημα σε αυτά τα στατιστικά, το οποίο σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό που έπαιζα, και με τη τύχη μου, είχε ως αποτελέσμα να χάσω πολλά παιχνίδια νωρίς μέσα στον μήνα. Τα κέρδη μου λοιπόν από τότε που παίζω συνετά περιορίστηκαν μόνο από τη τύχη, ή τουλάχιστον από αυτήν σε μεγαλύτερο βαθμό.

Το μόνο που μας μένει λοιπόν είναι να ευχηθούμε καλή τύχη για τον επόμενο μήνα, αφού τα συμπεράσματά μας για τις επιλογές μας, τα βγάλαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου