Κυριακή 4 Απριλίου 2010

*4/4 ΠΡΟΤΑΣΗ* ΕΛΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΟΒΕΛΙΑΣ!

Πολύ ψάξιμο έπεσε για τέτοιες μέρες αλλά δε πειράζει. Πολύ σκέψη για το σημερινό, ήμουν ανάμεσα σε γερμανία 2, την νέα αγαπημένη Fulham και ισπανία. Η γερμανία 2 έπαιζε νωρίς και με φοβίζει το outsider που δεν είναι παραγωγικό, η fulham έχει μπροστά europa και παίζει να ξεκουράσει παίκτες(ακριβώς αυτούς που θέλουμε...). Οπότε πάμε για:

Valladolid-Villareal

Παραγωγικότατες και οι δύο, σε πλήρη φόρμα η villareal με όλους τους παίκτες. Το μόνο κακό είναι η αρνητική της παράδοση στα μεταξύ τους. Πάντως, μόνο η espanyol τις είχε καταφέρει να φέρουν λευκές ισοπαλίες, καθώς σημειώνουν αρκετά γκολ και γρήγορα. 

ΥΣ: Κρατάω μια πισινή για την γερμανία 2, τον αγώνα 1860 Munich-Cottbus: Η 1860 είναι η μόνη ομάδα που έχω δει με 100% γκολ στους τελευταίους δέκα εντός έδρας αγώνες της ΠΡΙΝ το ημίχρονο, δηλαδή έχει δεχθεί ή βάλει τουλάχιστον ένα γκολ πριν το ημίχρονο. Αυτό και μόνο θα πρέπε όμως να μας δίνει ελπίδες, ή μήπως στο να ποντάρουμε ότι κάποια στιγμή, το συγκεκριμένο σερί θα σπάσει...?


Γκολάρα για τη Villareal, γκολάρα για το σύστημα... Συνεχίζουμε ακάθεκτοι, και θα ακολουθήσει και άλλη άναρτηση με "υποθέσεις" και περισσότερο ψάξιμο πάνω στο σύστημα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου