Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

*16/4 ΠΡΟΤΑΣΗ*

Άουγκσμπουργκ-Ντούισμπουργκ

για Bundesliga 2

-Εύκολο παιχνίδι, νωρίς στο πρώτο ημίχρονο το γκολ, δυστυχώς το έκλεισα νωρίς, θα μπορούσα να πάρω ακόμα περισσότερα λεφτά, αλλά είπαμε ο μήνας δεν ήταν καλός λόγω λάθος επιλογών και τύχης οπότε δεν έχω την απαραίτητη αυτοπεποίθηση. Μου αρκεί που στο δεύτερο μισό του μήνα άλλαξα τα πονταρίσματα μου και δεν έχω χασούρα, από τον επόμενο μήνα θα παίξουμε καλύτερα. 

ΥΓ1: Η μοναχό1860 που είχα πει σε προηγούμενο ποστ πως είχε 100% εντός έδρας γκολ πριν το ημίχρονο, 2 αγώνες μετά το κρατάει σταθερό. Αυτό για εμάς μεταφράζεται σε έναν τέλειο κόσμο μεταφράζεται σε σίγουρο κέρδος, στον ρεαλιστικό κόσμο ωστόσο, ως τέλεια υποψήφια για το σύστημά μας.

ΥΓ2: 3 μέρες για το τέλος του μήνα, 19 μέρες εφαρμογής του νέου στυλ συνετού betting, 15/16 αγώνες κερδισμένους από τότε(οι 3 μόνο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από τους οποίους μόνο στον ένα ιδρώσαμε λίγο, και ο μόνος χαμένος αγώνας valencia/atletico είχε σωρεία δοκαριών/ευκαιριών), 8,35€+ /40κεφάλαιο =20% κέρδος, δηλαδή φαίνεται καθαρά πως το betting που κάναμε τις πρώτες 10 μέρες ήταν πολύ προβληματικό. Ακόμα και 1 λάθος bet να κάνουμε μέχρι το τέλος(δύσκολο το βλέπω με ΣΚ μπροστά μας), έχουμε κέρδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου