Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

*ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 30/3, 31/3*

Champions league!

Για σήμερα και αύριο παίζουμε τα αυτονόητα:


Μπάγερν-ManU
Σε δαιμονισμένη φόρμα η manchester και με τον rooney εντός πραγματικά μου φαίνεται αστείο να μη συζητάμε για γκολ... Εξάλλου η bayern κυνηγάει την εξιλέωση της μετά την ήττα από την στουτγγάρδη.
Το παιχνίδι έσκασε over έστω και τελευταία στιγμή, πάντως η εικόνα του μάλλον το δικαιολογούσε έτσι και αλλιώς. Η manu πάντως το καθάρισε πολύ νωρίς για εμάς.


Arsenal-Barca
 Εξίσου ενδιαφέρον παιχνίδι, ελπίζω να τα δώσουν όλα για όλα..
 Τι απίστευτο παιχνίδι πραγματικά. Θα ήταν δυσφήμιση για το πόδοσφαιρο να μην έμπαινε ένα γρήγορο γκολ. Λίγα λογάκια και για εδώ... Το γκολ βρώμαγε, πραγματικά κρίμα που αγχωθήκαμε έστω και ελάχιστα. Πάντως το παιχνίδι μου επεφύλασσε μια μικρή έκπληξη: Εκεί που στη betfair δεν υπήρχε αξιοσημείωτη διαφορά φαβορί-outsider, μέσα στα πρώτα λεπτά του αγώνα αυτό άλλαξε υπέρ της barca, με την απόδοση να γυρνάει στο 4,5 arsenal, 2 barca. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το Χ να μη πέφτει με τίποτα σαν απόδοση, ακόμα και στο ημίχρονο, που είχε κολλήσει στο 3(!) εκεί που οι περισσότεροι αγώνες μένουν στο 2.5! Όταν η barca κόλλησε το goal, έκανα βέβαια τραγικό λάθος: έκλεισα αμέσως το παιχνίδι στο 4.5, ενώ αν περίμενα 2 λεπτά μόνο, θα το έκλεινα στο 5+. Έβγαλα 80 λεπτά(20% πονταρίσματος) εκεί που άνετα έβγαζα 1,2 ευρώ. Εδώ μέσα σε 5 λεπτά η απόδοση πήγε στο 6... Δεν το σκέφτηκα σωστά, αλλά κάτι που έχουμε μάθει ως τώρα είναι να μην είμαστε πλεονέκτες. Άλλωστε, εμείς βγάλαμε κέρδη εκεί που κάποιοι "σίγουροι" στο 0-2 πληρώσανε σε άλλους το Χ στο 50+...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου