Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Αποτελέσματα

Σήμερα ήταν μια πολύ περίεργη μέρα. Χάσαμε νωρίς τη νυρεμβέργη με τη χοφενχαιμ, το μοναδικό 0-0 σήμερα για γερμανία. Πραγματική γκαντεμιά. Το μόνο χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί ήταν να σημειωθεί γκολ ακριβώς όταν κλείσαμε το παιχνίδι. Ευτυχώς δεν έγινε.


Μας χάρισαν ωστόσο πίσω τα χρήματα μας η Χέρεθ και η Ντορτμουντ, οι οποίες αφμότερες σκοράραν πολύ γρήγορα από 2 γκολ, συνεπώς καθώς περίμενα να κλείσω τα παιχνίδια σε μία καλύτερη απόδοση, πήρα τα μάξιμουμ κέρδη(2 ευρώ για κάθε ποντάρισμα στα 4€ έκαστο), ενώ αν έβγαινε Χ κάποιο από τα 2, θα κέρδιζα πολλά περισσότερα. 50% κέρδη για κάθε ποντάρισμα. Αν δεν ήμασταν τόσο άτυχοι σήμερα θα είχαμε πραγματικά κέρδη, όχι αστεία. Συγκεκριμένα:

Επειδή η Χέρεθ έβαλε γκολ πάρα πολύ νωρίς, κοντά στο 10', είπα να αφήσω το παιχνίδι να εξελιχθεί και να το κλείσω σε κάνα 10λεπτο. Άμα ισοφαριζόταν τότε, το πιο πιθανό είναι να μη σταματούσαν εκεί οι ομάδες, αφού πήραν φόρα. Ρίσκο, αλλά συνήθως έτσι πάει.

Στο γερμανικό, η Ντορτμουντ έβγαλε στο 50κάτι γκολ νομίζω, και την άφησα να περάσει λίγο η ώρα για να πιάσω καλύτερη απόδοση. Στο 5λεπτο έβαλε και το δεύτερο.


Συνεπώς η μέρα ήταν πολύ δύσκολη σήμερα, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Συνειδητοποιώ πως κάποιοι θα έκλεισαν τα παιχνίδια αμέσως συνεπώς σημείωσαν χασούρα σήμερα, αλλά η σημερινή μέρα ήταν απλά γκαντέμικη είπαμε με το 0-0. Απλά ήλπιζα σε καλύτερη αρχή.

Αύριο δεν θα ρίξω προτάσεις καθώς κάτι έτυχε, και μετά έχουμε ντέρμπι! Ας αφοσιωθούμε σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου