Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Αφού η τύχη με έφτυσε χθες, θέλω να τη προκαλέσω και άλλο. Για σήμερα:

Καβάλα-Άρης

Atletico Madrid-Bilbao


Το ελληνικό παιχνίδι έχει ενδιαφέρον, ελπίζω πως η καβάλα θα ψάξει το γρήγορο γκολ, ενώ ο άρης θα προσπαθήσει να σφραγίσει τη πρόκριση με ένα γκολ στη κόντρα. Κανονικά δεν ενδείκνυται για over καθώς ο άρης μάλλον θα προφυλάξει το σκορ του.

Στο ισπανικό, η ατλέτικο έχει το προβάδισμα στην έδρα της, και με την επιστροφή των simao/aguero πιστεύω πως θα καταφέρει να βγάλει ένα γρήγορο γκολ. Πάντως αν σκοράρει πρώτη η bilbao, κλείνουμε αμέσως το παιχνίδι στη καλύτερη δυνατή τιμή, γιατί θεωρήται το outsider. Πρέπει να παίζω περισσότερα τέτοια παιχνίδια(με το X ΚΑΤΑ στο 3.7 με 3.8)γιατί αν σκοράρει το φαβορί βγάζουμε μέγιστο κέρδος, ενώ αν σκοράρει το outsider απλά βγάζουμε πολύ λίγα.



UPDATE: Έβγαλε τελικά ο Άρης το γκολ που δεν του άξιζε. Δυστυχώς δεν έκλεισα το παιχνίδι τότε, προέκυψε κάτι, δεν παρακολουθούσα το παιχνίδι και ισοφαρίστηκε. Έχασα δηλαδή το ποντάρισμα χωρίς λόγο. Το παιχνίδι πάντως δε με διέψευσε και όσοι έπαιξαν σωστά έβγαλαν τα λεφτά. Με τόση γκαντεμιά και τόσους λάθος χειρισμούς αν βγω με κέρδη θα είναι πραγματικά θρίαμβος! Πάντως, όταν κάνουμε ταμείο στο τέλος θα θεωρήσουμε πως πήρα κανονικά το παιχνίδι, για να δούμε το πραγματικό αποτέλεσμα... Σαν τις επιχειρήσεις που βγάζουν τον τζίρο αλλά υπολοίπονται στις εισπράξεις...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου