Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

*MUNDIAL 22/6*

Είπα θα προτείνω κάτι σπέσιαλ για αυτές τις μέρες. Συγκεκριμένα, ο αγώνας Μεξικό-Ουρουγουάη. Η ισοπαλία βολεύει και τις δύο ομάδες και η απόδοση της έχει κατρακυλήσει στο 1.85 στη betfair. Η αγορά μοιάζει ως εξής:





Uploaded with ImageShack.us


Αντί για το 10% του κεφαλαίου, δηλαδή τα 4/40€ έπαιξα 6€. Αυτό το έκανα γιατί ακόμα και στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η απόδοση δε μπορεί να πέσει κάτω από το 1.01, δηλαδή στη χειρότερη περίπτωση, στις καθυστερήσεις, αν είναι 0-0, μπορώ να κλείσω το παιχνίδι και να έχω χάσει λιγότερα από το στοίχημα μου, γύρω στα 5€. Παίζοντας 6€ ευρώ αυξάνω το μέγιστο κέρδος που μπορώ να βγάλω και από τα τρία αποτελέσματα του παιχνιδιού, γιατί μοιράζω το βάρος του πονταρίσματος μου. Στην ουσία, επειδή η απόδοση δε πέφτει πιο κάτω από το 1.01, ρισκάρω λίγοτερα από το στοίχημα μου, για να βγάλω αναλογικά περισσότερα από οτι συνήθως που έπαιζα το 10% του αρχικού κεφαλαίου.


Συγκεκριμένα, αν δεν έχει μπει γκολ και η απόδοση έχει πέσει στο 1.04, μπορώ να κλείσω εκεί για να χάσω μόνο 4€ που παίζω συνήθως, αλλά η διαφορά σε αυτόν τον αγώνα έγκειται στο ότι:


-Μπορώ αυτή τη φορά να παρακολουθήσω όλο τον αγώνα.
-Μπορώ να βγάλω καλύτερο ποσοστό κέρδους από ότι συνήθως.

Πιστεύω ότι λόγω των επιδόσεων τον ομάδων, των επιθέσεων κτλ, δεν θα πάει στο 1.01 από το ημίχρονο. Εξάλλου και οι 2 ομάδες έχουν εξαιρετικούς επιθετικούς, που υποθέτω ότι θα βάλουν και το συμφέρον τους μπροστά. Εξάλλου ισοπαλία είναι και το 1-1 και το 2-2 όχι μόνο το 0-0. Αλλά και στη χειρότερη περίπτωση αξίζει να χάσω για να ρισκάρω, εξάλλου έχουμε χάσει και σίγουρους αγώνες. Κατά πάσα πιθανότητα το παιχνίδι δεν θα ήταν για λίγα γκολ αν δεν είχε διαμορφωθεί η κατάσταση στη βαθμολογία έτσι.



Μεξικό-Ουρουγουάη 

-Από το ημίχρονο κιόλας. Παρότι θα μπορούσα να το κλείσω σε καλύτερη απόδοση, κατάφερα και έβγαλα 35% κέρδος του πονταρίσματος μου. Στη πραγματικότητα όμως, έβγαλα πάνω από 50% του συνηθισμένου πονταρίσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου