Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

*ΠΡΟΤΑΣΗ 26/12*

Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά σε όλους! Ξεμείνανε αγώνες τις premier league και θα τιμήσω έναν. Αν ακούσω τίποτα για χιόνια όμως το κλείνω επί τόπου.


Newcastle-Manchester City

-Με τα πρώτα 2 γκολ της City στα πρώτα 5 λεπτά του αγώνα, θεωρώ δεδομένο ότι κανείς δεν θα έκλεινε τόσο γρήγορα το παιχνίδι, συνεπώς πετύχαμε σίγουρο μέγιστο trade, 50-60% του πονταρίσματος μας, δηλαδή πάνω από 5% του κεφαλαίου με ένα μόνο παιχνίδι.

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Αποτελέσματα 9ου μήνα

Πολύ καλός ο μήνας που πέρασε, χάρις πολλά προβλέψιμα παιχνίδια. Ακόμα και αυτά που στράβωσαν ήταν για καλύτερο αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα:


-Παίξαμε 17 αγώνες.

-Είχαμε 15 επιτυχημένα trades, και 2 αγώνες χωρίς γκολ.

-5-6 από τα παιχνίδια με γκολ μας απέφεραν μεγάλα κέρδη, ενώ 2-3 μόνο πολύ μικρό/μηδενικό κέρδος.


-Το τελευταίο παιχνίδι ήταν αυτό που καθόρισε το εύρος του κέρδους μας. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το 1-0 από το 2-0 είχε διαφορά μόνο τεσσάρων λεπτών περίπου, που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να κάποιος να πέτυχε το καλό trade ατο 2-0. Στον αγώνα της ΑΕΚ για το Europa, το 0-2 έγινε μέσα σε 10 λεπτά, αλλά ήταν σαφώς πιο επικύνδινο να το κυνηγήσουμε. Σε έναν άλλο αγώνα επίσης, μέσα σε 2 λεπτά ήρθε η ισοφάριση, και το τρίτο γκολ(για κάποιον που τη "πάτησε") ήρθε πολύ οριακά, ίσως κάποιος να το έχασε κιόλας, μειώνοντας τα κέρδη του. Σε γενικά πλαίσια κλείνω τους αγώνες όσο πιο γρήγορα μπορώ, αλλά μερικές φορές τα γκολ έρχονται πολύ γρήγορα. Ευτυχώς για εμάς, ειδικά στη bundesliga, ένα 1-1 πριν το ημίχρονο σπάνια θα μείνει έτσι για πολύ ώρα. Η ομάδα που έβαλε το πρώτο γκολ εμπειρικά πιστεύω πως είναι πιο σύνηθες να πετύχει δεύτερο, παρά να ισοφαριστεί, εκτός από χοντρές περιπτώσεις φαβορί/αουτσάιντερ.


-Συνεπώς ο σημερινός μήνας κυμάνθηκε από 5% μέχρι 10% κέρδη επί του κεφαλαίου μας.

Αύριο η σούμα του μήνα

Αύριο το μεσημέρι θα ετοιμάσουμε ανάλυση των αποτελεσμάτων, ο μήνας ήταν καλός, αλλά ακριβώς πόσο καλός? Θα δούμε μαζί τα περιθώρια κέρδους που είχαμε!

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

*ΠΡΟΤΑΣΗ 18/12*

Υποσχόμενος αγώνας σήμερα, με τη φιλοξενούμενη να έχει και το 100% γκολ στο πρώτο ημίχρονο(δεχθεί ή βάλει). Ο αγώνας μεταδίδεται και ζωντανά από τη betfair!


Βόλφσμπουργκ-Χόφενχαιμ
-Μπορεί το πρώτο γκολ να μην απέφερε μεγάλο κέρδος, το δεύτερο όμως, 4 λεπτά αργότερα(πολύ πιθανό οι περισσότεροι να το πρόλαβαν αφού ήταν πριν το ημίχρονο και τα 2) μας απέφερε μέγιστα κέρδη.

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

*ΠΡΟΤΑΣΗ 17/12*

Με απουσίες κυρίως στην άμυνα και για τις δύο ομάδες, αυτό είναι ένα υποσχόμενο ματς!


Γκλάντμπαχ-Αμβούργο

-Πολύ καλό trade χθες. Η Γκλάντμπαχ ισοφάρισε αμέσως, για όποιον δε το έκλεισε είχαμε το τρίτο γκολ πριν το 75' που πλέον οι αποδόσεις γίνονται απαγορευτικές...

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

*ΠΡΟΤΑΣΗ 15/12*

Europa σήμερα και προτροπη του Άδη έχουμε:

Σεβίλλη-Ντόρτμουντ

-Γρήγορα γκολάκια μια χαρά.

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

*ΠΡΟΤΑΣΗ 12/12*

Πίσω στα γνωστά λημέρια....


Φράιμπουργκ-Γκλάντμπαχ

-Πολύ δυνατό και το σημερινό trade, έπρεπε να είχα γράψει κάποια σχόλια αναφορικά με τη φόρμα της φράιμπουργκ και τα χάλια της γκλάντμπαχ για να κυνηγήσουμε και το δεύτερο γκολ(3-0)

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

*ΠΡΟΤΑΣΗ 11/12*

Διαφορετικές και ατίθασες οι προτάσεις μας σήμερα! Τα στατιστικά αλλά και η φόρμα των ομάδων μας υπέδειξαν τις επιλογές μας! Ειδικά ο γαλλικός αγώνας έχει μικρό X που σημαίνει καλύτερα περιθώρια κέρδους.


Βαλενσιέν-Παρί
-Ευτυχώς η Παρί μας χάρισε πολύ καλό κέρδος, μπορούσαμε να πιάσουμε ακόμα και trade που σε άλλους αγώνες είναι για το 0-2!


Χετάφε-Βιγιαρεάλ

-Μία κόκκινη κάρτα και η άθλια διαιτησία στέρησαν το ρυθμό στο παιχνίδι. Το γκολ άργησε και ήρθε για τη μαχητική Getafe πολύ πολύ αργά. Αν κάποιος έκλεισε το game στο ημίχρονο έχασε ψιλά, κανονικά αυτό θα πρεπε να κάνουμε καθώς  ηκόκκινη είναι δίκοπο μαχαίρι, αλλά μπορείς να αντισταθείς? Δύσκολο...

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

*ΠΡΟΤΑΣΗ 10/12*

Ανοίγουμε δυνατά το ΣΚ


Αννόβερο-Στουτγάρδη

-Εύκολο ΟΚ κέρδος

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

*ΠΡΟΤΑΣΗ 7/12*

Champions League και σήμερα και για τον συγκεκριμένο αγώνα φαίνεται πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην μπούνε αρκετά γκολ σύμφωνα με αρκετές αναλύσεις.

Inter-Werder
-ΟΚ κέρδος και καλύτερο για όποιον ήθελε να περιμένει.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

*ΠΡΟΤΑΣΗ 5/12*

Της τελευταίας στιγμής:


Ντεν Χάαγκ-Άλκμααρ

-Καλό trade στο 1-0, για τους ριψοκίνδυνους ήρθε και το δεύτερο γκολάκι.

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

*ΠΡΟΤΑΣΗ 4/12*

Και άλλος υποσχόμενος αγώνας σήμερα:


Φράιμπουργκ-Αμβούργο

-Μικρό κέρδος

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

*ΠΡΟΤΑΣΗ 3/12*

Αυλαία bundesliga σήμερα και το συγκεκριμένο φαίνεται ως καλή περίπτωση



St. Pauli-Kaiserslautern

-Καλό κέρδος με Pauli να ανοίγει το σκορ.

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

*ΠΡΟΤΑΣΗ 1/12*

Καλό μήνα σε όλους!


Europa σήμερα, καλό προαίσθημα για έναν αγώνα που και οι δύο ομάδες χρειάζονται νίκη, αλλά και στα στατιστικά τους μας δείχνουν πολλά γκολ!


Χάιντουκ-ΑΕΚ

Από μηδενικό εώς τέλειο κέρδος ανάλογα πότε το κλείσαμε, με τη διαφορά μεταξύ των 2 γκολ να είναι 10 λεπτά, ήταν θέμα τύχης πόσα λεφτά βγάλαμε.