Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

*MUNDIAL 27/6*

Δυνατό παιχνίδι σήμερα και η μείωση της απόδοσης του Χ μου επιτρέπει να το παίξω.



Αργεντινή-Μεξικό

-Επόπτης ή όχι, ήταν τόσο γρήγορα μεταξύ τους τα γκολ που πήρα εύκολα το maximum bet από εδώ, 50% του στοιχήματός μου. Για κάποιον που παίζει με μεγαλύτερα ποσά έπαιρνα τώρα άνετα το 80%+ του πονταρίσματός του πίσω. Παραδείγματος χάριν, στα 100€ στοίχημα στο δεύτερο γκολ έπαιρνε πίσω τα 82€

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

*MUNDIAL 25/6*

Έχω πάρει φόρα αλλά για κάποιο λόγο δε φοβάμαι μη φάω τα μούτρα μου. Εξάλλου όταν έχεις τη πορτογαλία των 7 γκολ και τη βραζιλία των αστέρων να δίνουν ντέρμπι κορυφής δεν γίνεται να το αφήσεις έτσι. Οι παίκτες της betfair έμαθαν το μάθημά τους(από το Μεξικό-Ουρουγουάη) και από κει που είχαν μοιράσει λεφτά κοντά στο 2 ΥΠΕΡ της ισοπαλίας, το πήγαν στο λογικό 3,2. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως θα δούμε έναν αγώνα ανοιχτό, με θέαμα, καθώς και οι 2 ομάδες είναι εξασφαλισμένες(βασικά η Βραζιλία, και κατά μεγάλο ποσοστό και η Πορτογαλία) και θα παλέψουν για τη πρωτιά. Ένας αγώνας που ενδείκνυται για γκολ και προσφέρεται στο 3,2 για μένα απλά σημαίνει πως θα τον ακολουθήσω για περισσότερη ώρα, μέχρι να πέσει η ισοπαλία στο 1.5 περίπου. Επίσης, στις προηγούμενες αναμετρήσεις τους είχαμε από δύο γκολ και πάνω, ενώ είχανε αρκετά γκολ στους ομίλους σε σχέση με άλλες ομάδες. Τέλος, σκοράρονται περισσότερα γκολ στα τελευταία παιχνίδια της φάσης των ομίλων, οπότε θα επιμείνω σε επανάληψη του μοτίβου και εδώ.





Πορτογαλία-Βραζιλία
-Ήταν λίγο παρακινδυνευμένο, πάντως πολλοί το θεώρησαν over. Συνεχίζουμε...

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

*MUNDIAL 24/6*

O Bert van Marwijk είπε: "Παίρνω το παιχνίδι με το Καμερούν πολύ σοβαρά επειδή είναι σ' αυτό το παιχνίδι που η ομάδα έχει να δείξει τι έχει μάθει. Και θέλουμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε ματς και είναι σημαντικό για τους παίκτες να ξέρουν ακριβώς τι ζητάμε απ' τον καθένα σε κάθε θέση. Έτσι, το παιχνίδι κόντρα στο Καμερούν είναι επίσης ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να βελτιωθούμε. Το παίρνω σοβαρά από πολλές πλευρές."

Καμερούν-Ολλανδία

-Εύκολα, γρήγορα και με καλό trade!

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

*MUNDIAL 22/6*

Είπα θα προτείνω κάτι σπέσιαλ για αυτές τις μέρες. Συγκεκριμένα, ο αγώνας Μεξικό-Ουρουγουάη. Η ισοπαλία βολεύει και τις δύο ομάδες και η απόδοση της έχει κατρακυλήσει στο 1.85 στη betfair. Η αγορά μοιάζει ως εξής:





Uploaded with ImageShack.us


Αντί για το 10% του κεφαλαίου, δηλαδή τα 4/40€ έπαιξα 6€. Αυτό το έκανα γιατί ακόμα και στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η απόδοση δε μπορεί να πέσει κάτω από το 1.01, δηλαδή στη χειρότερη περίπτωση, στις καθυστερήσεις, αν είναι 0-0, μπορώ να κλείσω το παιχνίδι και να έχω χάσει λιγότερα από το στοίχημα μου, γύρω στα 5€. Παίζοντας 6€ ευρώ αυξάνω το μέγιστο κέρδος που μπορώ να βγάλω και από τα τρία αποτελέσματα του παιχνιδιού, γιατί μοιράζω το βάρος του πονταρίσματος μου. Στην ουσία, επειδή η απόδοση δε πέφτει πιο κάτω από το 1.01, ρισκάρω λίγοτερα από το στοίχημα μου, για να βγάλω αναλογικά περισσότερα από οτι συνήθως που έπαιζα το 10% του αρχικού κεφαλαίου.


Συγκεκριμένα, αν δεν έχει μπει γκολ και η απόδοση έχει πέσει στο 1.04, μπορώ να κλείσω εκεί για να χάσω μόνο 4€ που παίζω συνήθως, αλλά η διαφορά σε αυτόν τον αγώνα έγκειται στο ότι:


-Μπορώ αυτή τη φορά να παρακολουθήσω όλο τον αγώνα.
-Μπορώ να βγάλω καλύτερο ποσοστό κέρδους από ότι συνήθως.

Πιστεύω ότι λόγω των επιδόσεων τον ομάδων, των επιθέσεων κτλ, δεν θα πάει στο 1.01 από το ημίχρονο. Εξάλλου και οι 2 ομάδες έχουν εξαιρετικούς επιθετικούς, που υποθέτω ότι θα βάλουν και το συμφέρον τους μπροστά. Εξάλλου ισοπαλία είναι και το 1-1 και το 2-2 όχι μόνο το 0-0. Αλλά και στη χειρότερη περίπτωση αξίζει να χάσω για να ρισκάρω, εξάλλου έχουμε χάσει και σίγουρους αγώνες. Κατά πάσα πιθανότητα το παιχνίδι δεν θα ήταν για λίγα γκολ αν δεν είχε διαμορφωθεί η κατάσταση στη βαθμολογία έτσι.



Μεξικό-Ουρουγουάη 

-Από το ημίχρονο κιόλας. Παρότι θα μπορούσα να το κλείσω σε καλύτερη απόδοση, κατάφερα και έβγαλα 35% κέρδος του πονταρίσματος μου. Στη πραγματικότητα όμως, έβγαλα πάνω από 50% του συνηθισμένου πονταρίσματος.

*MUNDIAL 20/6*

Η Παραγουάη μου άφησε πολύ καλή εντύπωση και πιστεύω πως θα πάρει τους 3 βαθμούς. Το ότι προσφέρεται για under δε μου λέει τίποτα, αφού το μουντιάλ μέχρι τώρα είναι πραγματικά απρόβλεπτο. Η παραγουάη θέλει να καθαρίσει από τώρα τη πρόκριση σίγουρα και ας έχει τη Νέα Ζηλανδία μετά, ενώ η Σλοβακία οφείλει να ανοιχτεί γιατί δε μπορεί να περιμένει πολλά σοτν τελευταίο της αγώνα με την Ιταλία.


Σλοβακία-Παραγουάη



Ο αγώνας Μεξικό-Ουρουγουάη είναι πολύ σπέσιαλ και θα τον αναλύσω στην επόμενη ανάρτηση.

Αποτελέσματα 3ου μήνα

Τρίτος μήνας λοιπόν, στον οποίο παίξαμε μόνο 10 παιχνίδια. Από αυτά, τα 8 είχαν γρήγορα γκολ, αλλά τα άλλα 2 όχι. Φυσικά το ποσοστό δεν είναι καθόλου ικανοποιητικό. Στο ταμείο μου, πήγα περίπου στο -7%, ανάλογα με το πόσο άφησα το παιχνίδι να κυλήσει χωρίς να κάνω trade την ισοπαλία και να "εξασφαλίσω" τις ζημίες μου. Αν κλείσατε τα παιχνίδια όταν μας επιβάλει το σύστημα, τότε θα είχατε ζημίες κοντά στο 3%. Αλλά αυτά όλα είναι υποθέσεις, αφού θα μπορούσε στα προστιθέμενα 5 λεπτά που αφήνουμε το παιχνίδι να είχε μπει γκολ και τελικά να βγάζαμε κέρδος.

Όπως και να έχει οι επιλογές μας ήταν σωστές, αφού και τα 2 παιχνίδια που χάθηκαν ήταν προσεκτικά επιλεγμένα και απλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπήρχαν άλλα παιχνίδια να μας καλύψουνε.

Συνεχίζουμε με κάποιους αγώνες world cup, κυρίως για το καλό, αφού ακόμα τα πάντα είναι απρόβλεπτα και τα γκολ περιορισμένα.

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

*ΠΡΟΤΑΣΗ 18/6*

Την είδατε όλοι: η Γερμανία έπαιξε τρομερή μπάλα με την Αυστραλία, σίγουρα τη καλύτερη μέχρι στιγμής. Σίγουρα τα socceroos είχαν αρκετά κενά, αλλά παραμένουν μια σκληροτράχυλη ομάδα, και  το γεγονός και μόνο πως η Γερμανία εκμεταλλεύτηκε σχεδόν όλες τις ευκαιρίες που της δώθηκαν και σκόραρε 4 τέρματα δείχνει πως βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από άλλα φαβορί που έχυσαν αίμα και ιδρώτα για να νικήσουν(ή να... χάσουν). Για αυτό παίζω:


Γερμανία-Σερβία


Αν η σερβία σκοράρει πρώτη δεν χάνουμε λεφτά, ενώ αν η Γερμανία βγάλει γκολ έχουμε καλά κέρδη.


Απαράδεκτος διαιτητής που δεν άφησε να γίνει σωστό παιχνίδι. Τουλάχιστον με την αποβολή του Klose η Σερβία άνοιξε αμέσως το σκορ και έτσι πήραμε πίσω τα λεφτά μας και ίσως κάποια μικρά κέρδη. Ακολουθεί ανάρτηση αποτελεσμάτων μήνα.

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ένα τελευταίο για το καλό και κλείνουμε...

Παρουσιάζουμε ζημία εξαιτίας των δύο άτυχων βραζιλιάνικων επιλογών και λόγω των περιορισμένων διαθέσιμων αγώνων. Το μουντιάλ ωστόσο οδεύει προς τη δεύτερη αγωνιστική και οι ομάδες πρέπει να ανοιχτούν. Μάλλον θα παίξω έναν αγώνα για το καλό και θα κλείσουμε τον μήνα μας κανονικά.

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Καλό Μουντιάλ να έχουμε!

Δεν θα παίξω τίποτα προκειμένου να ευχαριστηθώ παιχνίδια. Στην αρχή εξάλλου μάλλον θα είναι σφιχτά τα πράγματα. Αν δεν ήταν πρώτος αγώνας με τη διοργανώτρια σίγουρα θα έπαιζα το μεξικό.



Αντέ να δούμε επιτέλους λίγη μπάλα!

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Μπααα...

Έλεγα να παίξω Salt Lake City-Los Angeles για το MLS σήμερα το βράδυ αλλά δε πρόκειται. Το SLC έχει 100% γκολ εντός έδρας στο πρώτο ημίχρονο και καλό over, αλλά το LA δεν έχει δεχθεί καν τέρμα σε κανέναν εκτός, ενώ δεν έχει χάσει κανέναν αγώνα μέχρι τώρα. Θα μπορούσαμε να ποντάρουμε στη πιθανότητα να σπάσει το σερί των εκτός αγώνων, είτε απλά να ποντάρουμε στο να φάει γκολ, αλλά και πάλι δε το εμπιστεύομαι το παιχνίδι. Πιστεύω πως δε θα μπούνε και τόσα γκολ ώστε να δικαιολογηθεί η επιλογή μου... οπότε το αφήνω.

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

*ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ 5/6*

Μπορεί να τρομάξαμε λίγο από τις βραζιλιάνικες αποτυχίες μας αλλά είναι πραγματικά πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό από τότε που ψάχνουμε στατιστικά και διαλέγουμε καλούς αγώνες. Οπότε θα βασιστώ σε αυτά και επιλέγω για σήμερα έναν καλό αγώνα στο υποσχόμενο MLS:

NY Red Bulls-Chivas FC


Θα το απολαύσω και σε live. Μέχρι στιγμής 2-3 ομάδες ξεχωρίζουν για τα πολλά γκολ των αγώνων τους, καθώς τις παρακολουθώ από την αρχή του πρωταθλήματος, για να βρούμε και νέες βάσεις για το καλοκαίρι, που δεν έχουμε τα κλασικά πρωταθλήματα.


Επίσης, έλεγα να παίξω USA αλλά αποφάσισα να την αφήσω λίγο να δω πως θα τα πάει εναντίον της σκληρής Αυστραλίας και τελικά επιβεβαιώθηκα με το σκορ στο 3-1 και goal πριν από το ημίχρονο πολύ νωρίς.

-Πανέμορφο γκολ και καλά κέρδη.

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

*ΠΡΟΤΑΣΗ 2/6*

Σήμερα έχει την αγαπημένη μας από βραζιλία. Η αντίπαλός της δεν έχει τόσο καλά στατιστικά, αλλά το 100% γκολ στο πρώτο ημίχρονο της Flamengo δε θα το αφήσω ανεκμετάλλευτο. Η ώρα του αγώνα ωστόσο είναι απαγορευτική...


EDIT: Αποφάσισα να συμπεριλάβω και δεύτερο αγώνα, ο οποίος υποτίθεται πως είναι ακόμα πιο σίγουρος...



Palmeiras-Flamengo

Cruzeiro-Santos

Μεγάλη και ανεξήγητη γκίνια σήμερα. Τεραστίων διαστάσεων γενικά. Είμαστε πλην στον προϋπολογισμό μας και μέχρι τις 19 ελπίζω να τον ισορροπήσω, με προσεκτικά παιχνίδια αυτή τη φορά...

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Προετοιμασία για τη συνέχεια!

Ξεκούραση από το άγχος των αγώνων με μερικά επιτυχημένα trades τον τελευταίο καιρό που επικρατεί νέκρα... Όποτε βρίσκουμε ευκαιρία μέχρι την έναρξη του μουντιάλ θα παίζουμε και μετά βλέπουμε... Γλυκοκοιτάω και τις ομάδες... ΗΠΑ και Μεξικό για παράδειγμα έχουν πολύ γεμάτα παιχνίδια και σίγουρα θα έχουν τη τιμητική τους στις επιλογές μου...


Μη ξεχνάτε πως με εγγραφή από το banner της betfair στα δεξιά παίρνετε 30€ στα πρώτα πονταρίσματα αξίας 30€, χάσετε-κερδίσετε!